Γιατί Να Επιλέξεις Καλλυντικά Από Το Φαρμακείο;
Post by Ιntramed

Αν και ταυτισμένο με τα υποαλλεργικά και φυσικά προϊόντα, το φαρμακείο αποτελεί στις ημέρες μας μια αναβαθμισμένη αγορά καλλυντικής περιποίησης, αφού φιλοξενεί υψηλής ποιότητας και άρτιας αισθητικής προϊόντα, που διακρίνονται για την πολύ καλή σχέση ποιότητας και τιμής.

Ο φαρμακοποιός εμπνέει εμπιστοσύνη λόγω πραγματικής γνώσης τόσο των συστατικών όσο και των ιδιοτήτων των καλλυντικών.

Ο φαρμακοποιός έχει εξελιχθεί σε αξιόπιστο σύμβουλο ομορφιάς, αφού η τάση που θέλει τα καλλυντικά στο φαρμακείο έχει αναπτυχθεί σημαντικά. Έρευνες δείχνουν ότι ολοένα και περισσότερες γυναίκες προτιμούν να αγοράζουν τα καλλυντικά από το φαρμακείο ώστε να παίρνουν και συμβουλές από ειδικούς οι οποίοι έχουν τις απαραίτητες γνώσεις όσον αφορά την υγεία, την αισθητική και τη σωστή περιποίηση του δέρματος.

Στο φαρμακείο θα βρειτε δερμοκαλλυντικά. Μια νέα κατηγορία προϊόντων, τα λεγόμενα δερμοκαλλυντικά, συνδυάζουν τα συστατικά των φαρμάκων με τη δράση των καλλυντικών. «O κλάδος της δερμοκοσμητολογίας βασίζεται σε επιστημονικές γνώσεις πάνω στη φυσιολογία του δέρματος και υπόκειται σε αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας μας» τονίζει η Βάλια Μουσάτου, δερματολόγος, διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Δεν πρόκειται απλώς για προϊόντα ομορφιάς που ακολουθούν κανόνες αισθητικής, αλλά για εξειδικευμένα προϊόντα υγείας τα οποία χρειάζονται και επιστημονική συμβουλή.
Βασισμένα σε υψηλή τεχνολογία, με άρτιο επιστημονικό έλεγχο και πάντα τεκμηριωμένο με κλινικές μελέτες που διεξάγονται υπό την επίβλεψη ιατρών, τα δερμοκαλλυντικά έχουν την καλύτερη αναλογία αποτελεσματικότητας, ασφάλειας αλλά και τιμής. Αρκετά από αυτά δημιουργούνται με βάση τις προηγμένες τεχνολογίες των φαρμάκων. Καθένα από αυτά είναι εξειδικευμένα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αισθητικής που παρουσιάζεται.
Ανάλογα με τα συμπτώματα (λεπτές γραμμές, ρυτίδες χαλάρωση, ακμή, κηλίδες, ερυθρότητα κ.ά.) και τη διάγνωση που κάνει για τα αίτιά τους, ο ειδικός συστήνει τη θεραπεία.
Χάρη στις φαρμακευτικές ουσίες που περιέχουν, πρόκειται για ιδιαίτερα δυνατές φόρμουλες, με υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να δρουν σε μεγάλο βάθος κάτω από την επιδερμίδα.