Καλώς ήρθατε στη Sebamed, την εταιρεία που εξειδικεύεται σε προϊόντα δερματολογικής φροντίδας, συνώνυμη πλέον με το pH 5.5, το pH της υγιούς επιδερμίδας!
Η σειρά Sebamed ανήκει στην εταιρεία Sebapharma GmbH & Co. KG η οποία ιδρύθηκε το 1967 στο Boppard της Γερμανίας και ξεκίνησε δημιουργώντας την πρώτη μπάρα καθαρισμού χωρίς σαπούνι, την Sebamed Cleansing Bar.
Η φιλοσοφία των προϊόντων Sebamed
pH 5.5 – Το pH του υγιούς δέρματος. Μελετημένα προϊόντα για κάθε τύπο δέρματος κατασκευασμένα σε φαρμακευτικό επίπεδο.
Υψηλή ποιότητα – Όλα τα προϊόντα παράγονται και συσκευάζονται στην Γερμανία με τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας.
Έρευνα & Καινοτομία πάνω στην επιστήμη του υγιούς δέρματος.
Εμπιστοσύνη – Προϊόντα κατάλληλα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.
Παρουσία των προϊόντων Sebamed σε πάνω από 80 χώρες παγκοσμίως.
Η σειρά προϊόντων Sebamed, προσφέρει κορυφαία περιποίηση για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, αλλά και για την ασφαλή και εξειδικευμένη φροντίδα βρεφών και παιδιών.

https://www.sebamed.com

Προϊόντα Sebamed

ΟΛA TA ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Άρθρα σχετικά με την Sebamed

 • PH Δερματος

  Το κανονικό ph της επιδερμίδας μας είναι περίπου στο 5.5, που σημαίνει λίγο πιο όξινο από ό,τι αυτό του γάλακτος. Αυτός ο βαθμός ph κάνει το δέρμα μας να είναι στα καλύτερά του! Ακόμα και όταν χρησιμοποιούμε προϊόντα περιποίησης με διαφορετικό ph, το δέρμα μας θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει το βαθμό του 5.5. Τι συμβαίνει όμως όταν χάνεται αυτή η ισορροπία;

  Διαβάστε περισσότερα
 • Γιατί Να Επιλέξεις Καλλυντικά Από Το Φαρμακείο;

  Ο φαρμακοποιός έχει εξελιχθεί σε αξιόπιστο σύμβουλο ομορφιάς, αφού η τάση που θέλει τα καλλυντικά στο φαρμακείο έχει αναπτυχθεί σημαντικά. Έρευνες δείχνουν ότι ολοένα και περισσότερες γυναίκες προτιμούν να αγοράζουν τα καλλυντικά από το φαρμακείο ώστε να παίρνουν και συμβουλές από ειδικούς οι οποίοι έχουν τις απαραίτητες γνώσεις όσον αφορά την υγεία, την αισθητική και τη σωστή περιποίηση του δέρματος.

  Διαβάστε περισσότερα
 • Παιδικά Αντηλιακά , Τι Να Προσέχουμε

  Η επιδερμίδα των παιδιών έχει διαφορετικές ανάγκες από αυτή των ενηλίκων. Όσο πιο μικρό είναι ένα παιδί, τόσο πιο ευαίσθητη είναι η επιδερμίδα του. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται και ειδική φροντίδα στον ήλιο που την προσφέρουν τα παιδικά αντηλιακά.

  Διαβάστε περισσότερα
 • Αντιμετώπιση Ουλών

  Οι ουλές και τα σημάδια μπορούν να προκύψουν από τράυμα (χημικό, θερμικό, μηχανικό αίτιο) απο χειρουργική επέμβαση, απο έντονη ακμή.

  Διαβάστε περισσότερα