INTRAMED PHARMA & OTC

Προφίλ

Η Intramed ΕΠΕ ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1994. Την ιδέα και πρωτοβουλία είχε ο φαρμακοποιός Ιωάννης Μπίκας, ο οποίος διατήρησε φαρμακείο από το 1979 έως το 1985 κι έπειτα ίδρυσε το 1986 φαρμακαποθήκη στην Αθήνα, η οποία λειτουργεί διαρκώς μέχρι σήμερα προμηθεύοντας φάρμακα και παραφάρμακευτικά προϊόντα καθημερινά σε φαρμακεία στην Αθήνα και την επαρχία.

Το 1994, θέλοντας να διευρύνει περαιτέρω τις δραστηριότητές του στην αγορά του φαρμακείου, επέλεξε και εισήγαγε αρκετά προϊόντα, κυρίως στην κατηγορία «φροντίδα δέρματος».

Μέχρι σήμερα, έχουμε καταφέρει στην Intramed να καταστήσουμε τα προϊόντα μας αρκετά γνωστά στην αγορά, στο χώρο του φαρμακείου. Συνεργάτες μας ενημερώνουν καθημερινά ιατρούς στις ειδικότητες: των δερματολόγων, των παιδιάτρων, των πλαστικών χειρουργών, κ.ά. Μεγάλος αριθμός ιατρών ανά την Ελλάδα εμπιστεύεται απόλυτα τα προϊόντα που εκπροσωπούμε.

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται είτε συνδυαστικά με κάποια φαρμακευτική αγωγή είτε ανεξάρτητα, μόνα τους. Έχουμε καταφέρει να είμαστε μια εταιρεία η οποία παρέμεινε πιστή στο στόχο της: να προσφέρουμε από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

Βασική μας αρχή υπήρξε το “value for money” , ο συνδυασμός δηλαδή: ποιότητας, ποσότητας και τιμής. Τα δύο τελευταία χρόνια έχουμε μειώσει τις τιμές στα περισσότερα προϊόντα μας.

Σε αρκετά από αυτά, μάλιστα, πουλάμε πάλι σε τιμές 2006-2007. Στη δύσκολη χρονική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας, σκοπός της εταιρείας μας είναι να διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε κάθε καταναλωτή σε όσο πιο ευνοϊκούς όρους μπορούμε.

Γενικότερος στόχος μας είναι να διαθέσουμε στην αγορά ποιοτικά προϊόντα, τα οποία θα βοηθούν και θα επιλύουν προβλήματα, φροντίζοντας πάντα οι τιμές μας να είναι οικονομικές και προσιτές.

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τέσσερις φορές το χρόνο η εταιρεία μας προσφέρει τρόφιμα σε 30 άπορες οικογένειες του δήμου μας. Επιπρόσθετα, προσφέρουμε προϊόντα φροντίδας για βρέφη και παιδιά στα παιδικά χωριά SOS και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μέχρι σήμερα έχουμε εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αρχή “science for healthy skin“, ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν το “looking good, feeling better”. Πιστεύουμε, και δεσμευόμαστε, ότι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να υπηρετούμε αυτήν την αρχή.

Αποκλειστική Αντιπροσωπεία Sebapharma GmbH & Co. KG

Σήμερα, η Intramed εκπροσωπεί στην Ελλάδα κατ’ αποκλειστικότητα την εταιρεία Sebapharma GmbH & Co. KG με τη σειρά προϊόντων Sebamed. Η Sebapharma είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που εισήγαγε (το 1964) στα προϊόντα φροντίδας δέρματος την αρχή και τη φιλοσοφία του pH 5.5, το pH δηλαδή του υγιούς δέρματος. Τα προϊόντα Sebamed επαναφέρουν το τυχόν διαταραγμένο pH του δέρματος σε φυσιολογικές τιμές, ή διατηρούν το pH πάντα στη φυσιολογική τιμή, ώστε να απολαμβάνουμε το δέρμα και τα μαλλιά μας στην πιο φυσική και φυσιολογική κατάσταση.

Η σειρά Sebamed διαθέτει όλα τα προϊόντα που χρειαζόμαστε στην καθημερινή φροντίδα. Ειδική μέριμνα έχει υπάρξει για τα βρέφη και τα παιδιά με μία σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες τους, η οποία κυκλοφορεί από το 1982. Η σειρά Baby Sebamed αποτελεί τη μοναδική βρεφική – παιδική σειρά με pH5.5

Αντιπρόσωπος ASAC Pharma

Η εταιρεία μας εκπροσωπεί, επίσης, την εταιρεία ASAC pharma με φαρμακευτικά, κορυφαίας ποιότητας, πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα φροντίδας για επιδερμίδες με ιδιαίτερες ανάγκες.

Η ASAC pharma με τη σειρά ATACHE scientific είναι η πρώτη που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη (το 1986) προϊόν με καθαρή – φυσική και σταθεροποιημένη 100% Βιταμίνη C, για την αντιμετώπιση της χρονογήρανσης, της φωτογήρανσης, αλλά και των δυσχρωμιών στην επιδερμίδα. Η ATACHE κυκλοφορεί αρκετά ακόμη προϊόντα τα οποία συμπληρώνουν μία πλήρη σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος.

Aντιπροσωπεία A2P & Rofil Medical Aesthetics Ltd

Εκπροσωπούμε τη γαλλική εταιρεία A2P, με προϊόντα εξειδικευμένης φροντίδας για τα προβλήματα της ευρυαγγείας, της ροδόχρου ακμής, καθώς και του ερυθήματος στην επιδερμίδα του προσώπου.

Στη σειρά των προϊόντων μας διατίθενται, επίσης, τα προϊόντα Zeraderm Scar Gel & Zeraderm Ultra της εταιρείας Rofil Medical Aesthetics Ltd, τα οποία είναι κατάλληλα για την πρόληψη, αλλά και την αντιμετώπιση, υπερτροφικών ουλών και χηλοειδών.

Προμηθευτής Φιάλης Οξυγόνου O-PUR

Διαθέτουμε στην αγορά και τη φιάλη οξυγόνου O-PUR. Το προϊόν περιέχει καθαρό οξυγόνο και αποτελεί βοήθημα έκτακτης ανάγκης σε πολλές περιπτώσεις. Αποτελεί ένα βοήθημα και μια πηγή ενέργειας για άτομα κουρασμένα ή με έντονο ρυθμό ζωής.

Αποτελεί βοήθημα σε άτομα με προβλήματα άσθματος, υπερήλικες, μετά από αλλεργικό σοκ, καπνιστές.

Συνίσταται για χρήση πριν ή και μετά από κάθε έντονη σωματική ή πνευματική κόπωση, αθλητικές δραστηριότητες κα. Η φιάλη οξυγόνου O PUR ελαχιστοποιεί τις βλαβερές επιδράσεις του καπνού και του νέφους. Παράγεται και συσκευάζεται από τη Newpharm SA Ελβετίας.