Η ATACHE Scientific Cosmetic, με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της δερματολογίας, διαθέτει άριστα καραρτησμένη ομάδα από ανθρώπους ειδικευμένους στις διάφορες ιδιαιτερότητες του δέρματος. Από την ίδρυσή της το 1983 έως και σήμερα έχει σταθερό και συγκεκριμένο σκοπό: να διεξάγει έρευνες με πολύ αυστηρά κριτήρια και να παρασκευάζει προϊόντα άριστης ποιότητας. Πρωτοπόρος πανευρωπαϊκά στη χρήση της ρετινόλης και της Βιταμίνης C, προσφέρει 30 χρόνια τώρα ασφαλή και ποιοτικά καλλυντικά.

Η σειρά CPI αποτελείται από προϊόντα για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων δερματολογικών προβλημάτων

Προϊόντα Atache-CPI

ΟΛA TA ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Άρθρα σχετικά με την Atache-CPI

 • PH Δερματος

  Το κανονικό ph της επιδερμίδας μας είναι περίπου στο 5.5, που σημαίνει λίγο πιο όξινο από ό,τι αυτό του γάλακτος. Αυτός ο βαθμός ph κάνει το δέρμα μας να είναι στα καλύτερά του! Ακόμα και όταν χρησιμοποιούμε προϊόντα περιποίησης με διαφορετικό ph, το δέρμα μας θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει το βαθμό του 5.5. Τι συμβαίνει όμως όταν χάνεται αυτή η ισορροπία;

  Διαβάστε περισσότερα
 • Γιατί Να Επιλέξεις Καλλυντικά Από Το Φαρμακείο;

  Ο φαρμακοποιός έχει εξελιχθεί σε αξιόπιστο σύμβουλο ομορφιάς, αφού η τάση που θέλει τα καλλυντικά στο φαρμακείο έχει αναπτυχθεί σημαντικά. Έρευνες δείχνουν ότι ολοένα και περισσότερες γυναίκες προτιμούν να αγοράζουν τα καλλυντικά από το φαρμακείο ώστε να παίρνουν και συμβουλές από ειδικούς οι οποίοι έχουν τις απαραίτητες γνώσεις όσον αφορά την υγεία, την αισθητική και τη σωστή περιποίηση του δέρματος.

  Διαβάστε περισσότερα
 • Παιδικά Αντηλιακά , Τι Να Προσέχουμε

  Η επιδερμίδα των παιδιών έχει διαφορετικές ανάγκες από αυτή των ενηλίκων. Όσο πιο μικρό είναι ένα παιδί, τόσο πιο ευαίσθητη είναι η επιδερμίδα του. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται και ειδική φροντίδα στον ήλιο που την προσφέρουν τα παιδικά αντηλιακά.

  Διαβάστε περισσότερα
 • Αντιμετώπιση Ουλών

  Οι ουλές και τα σημάδια μπορούν να προκύψουν από τράυμα (χημικό, θερμικό, μηχανικό αίτιο) απο χειρουργική επέμβαση, απο έντονη ακμή.

  Διαβάστε περισσότερα